BAY AND BASIN LEISURE CENTRE

An indoor facility to cater for a growing area

The development includes a 25m lap pool, leisure pool with beach entry, water features and slide, together with toddlers pool, gymnasium, crèche, café, administration and amenities.

Dynamic building forms, expressed internal structure and vibrant colours contribute to a playful character appropriate for a recreational facility.

The design was the outcome of a collaboration between specialist consultants responding to detailed functional, and environmental requirements, safety and supervision being major considerations. The dramatic building form makes a sensitive statement in an evolving urban landscape.

Site: The Wool Road, Vincentia NSW

Program: Leisure Centre for Shoalhaven City

Area: 3151 sqm

This project was managed or designed by Steven Bayer during his time at Edmiston Jones.

Click here to download the original Project Detail Sheet.

Bay and Basin Leisure