Bay and Basin Leisure Centre

Bay and Basin Leisure Centre Project

An indoor facility to cater for a growing area in the Bay and Basin Leisure Centre

The development of the Bay and Basin Leisure Centre includes a 25m lap pool, leisure pool with beach entry, water features and slide, together with toddlers pool, gymnasium, crèche, café, administration and amenities.

Dynamic building forms expressed internal structure and vibrant colours contribute to a playful character appropriate for a recreational facility.

The design was the outcome of a collaboration between specialist consultants responding to detailed functional, and environmental requirements, safety and supervision being major considerations. The dramatic building form makes a sensitive statement in an evolving urban landscape.

Site: The Wool Road, Vincentia NSW

Program: Leisure Centre for Shoalhaven City

Area: 3151 sqm

This project was managed or designed by Steven Bayer during his time at Edmiston Jones.

Click here to download the original Project Detail Sheet.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Get in touch

Contact Alchemy about your project today

Connect with us on Social Media

Shopping Basket